Middags Pandekager, grove
Pandekager har mange funktioner. De kan laves som en dejlig middagsret, eller de kan bruges til at pifte rester op med.
Ingredients
For
4
Person(s)
Vareforbrug
200 g hvedemel |
100 g grahamsmel |
1 tsk. salt |
7 dl mælk eller soyadrik |
4 stk. æg |
4 spsk. olie |
Middags Pandekager, grove Directions
- Alle ingredienserne piskes godt sammen.
- Dejen har godt af at hvile lidt, inden de bages.
- Pandekagerne bages i lidt olie, på en varm pande.
- De må gerne være til den lidt tykke side.
- Fyldet til pandekagerne kan være forskellige grøntsager, svampe, kål mv.
- Kommes der ris, bulgur eller quinoa i, bliver retten mere mættende.
- Det hele svitses sammen på panden og lægges på pandekagerne.
- Lægges i et smurt ovnfast fad.
- Drysses med en god revet ost og varmes i ovnen 10-15 min. ved 200 grader. eller til oster er blevet gylden.
- Serveres med grøn salat til.
Recipe notes
Pandekagerne smager også dejligt med forskelligt kødfyld i.
Skal hverdagen bare forsødes lidt, smager sådan en størrelse pragtfuldt med lidt nutella på til en god kop kaffe, velbekomme.