Bønne Pastinakpostej
Denne postej har jeg lavet med borlottibønner, som er dyrket i vores kolonihave. De har en meget fin smag og er ikke så melede. Retten er meget enkelt at lave, smager og mætter godt.
Ingredients
For
4
Person(s)
Vareforbrug
300 g borlittibønner |
200 g løg, |
200 g pastinak |
5 fed hvidløg |
100 g rasp |
3 dl mælk |
2 spsk. olie |
1 spsk. grøntsagsbouillon |
3 stk. æg |
3 tsk. herbes de provence |
2 tsk. karry |
2 tsk. paprika |
Bønne Pastinakpostej Directions
- bønnerne lægges i blød mindst 10-12 timer inden de koges. Følg anvisningen på pakken
- løgene hakkes/blendes til ønsket konsistens, svitses i lidt olie, hvor krydderierne er tilsat.
- bønner og pastinak hakkes/blendes til en lidt grov konsistens.
- alle ingredienserne røres nu sammen, farsen må endelig ikke blive for fast, så bliver den tør.
- smages til med peber.
- bages midt i ovnen ved 185 grader ca. 35 min.
- postejen serveres lun, med hvidkålssalat og langtidsbagte tomater til.
Recipe notes
Vær opmærksom på at bønner optager meget smag, så farsen kan krydres ret kraftig. Lad evt. farsen hvile lidt inden den kommes i fad eller form. Postejen smages til en extra gang inden den sættes i ovnen.