Pølsepande

Ingredients

For 4 Person(s)

Vareforbrug

1000 g kartofler
2 stk. mellemstore løg
2 spsk. olie
300 g selleri
350 g gulerødder
1 ds. koncentreret tomatpasta
4 tsk. paprika gerne røget
4 spsk. estragoneddike
4 dl mælk
300 g gode pølser
1 tsk. urtebouillon
1 dl hakket grønkål

Pølsepande Directions

  • Kartoflerne koges knap møre, køles af og skæres i skiver
  • Løgene hakkes og svitses gyldne i lidt olie.
  • Selleri og gulerødder skæres i små tern og svitses sammen med løgene. De må endelig ikke steges for meget, sprødheden skal bevares.
  • Tilsæt tomatpasta, urtebouillon, paprika, salt og peber og lad det svitse med.
  • Pølserne skæres i spassende stykker og tilsættes.
  • Mælk, eddike og lidt karryketchup kommes i, lad det lige koge op.
  • Kartoflerne vendes forsigtigt i.
  • Lad retten simre let til mælken har tyknet saucen.
  • Bliver saucen for tyk kan den fortyndes med lidt vand eller mælk.
  • Grønkålen hakkes og drysses over retten inden servering.

Recipe notes

Jeg bruger altid økologiske pølser af god kvalitet, det påvirker nemlig den gode smag. Retten kan også serveres med hakket purløg eller persille. Selleri kan evt. erstattes af pastinak eller persillerødder som er lidt mildere i smagen end selleri.
 

Share This Recipe