Hokkaidosuppe med kokosmælk
Easy
Cheap

En dejlig suppe der luner i en kold tid. Den er god som både forret og hovedret. Mættende er den også, opskrifter på boller og brød kan også ses her på hjemmesiden. 

Forberedelse
Tilberedningstid
Kategori: 

ingredienser

Til 4 Person(s)

Vareforbrug

  • 1 stk. hokkaido
  • 2 stk. hakkede løg
  • 4 stk. fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 750 ml. grøntsagsbouillon
  • 2 dl kokosmælk
  • salt og peber

Sådan skal du gøre:

    • Løg og hvidløg svitses i olie.
    • Kom citronsaften i og lad det svitse med.
    • Hokkaidoen deles, kerner og det svampede fjernes. Resten skæres i terninger.
    • Græskarkødet svitses ved svag varme, et par minutter og tilsættes løgene.
    • Bouillon og kokosmælk tilsættes.
    • Lad suppen småkoge ca. ½ time.
    • Suppen blendes.
    • Smages til med salt og peber.
    • Serveres med grovbolle eller ristet rugbrød til

Recipe notes

Lidt praktisk viden: Vores Hokkaido vejede 1055 g alt ialt. Efter udtagning af kerner mv. og skrælning, blev der 1090 g tilbage til suppen. Prøv også at bruge suppen som en lille forret. 

Del denne opskrift

Reviews

5
Wednesday, 17 June 2020
Levitra Generic Lowest Prices [url=https://cheapcialisll.com/]Cheap Cialis[/url] viagra or cialis f...
See Full Review >>
- zernalm
5
Monday, 06 August 2018
427t34 http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com
- Judix

Add review

(5/5)
Din e-mail-adresse bruges ikke på nogen måde
Top