Browse by category

Discover our recipes !

Kernebrød med nødder og frugt
Kernebrød med nødder og frugt
Dette brød bages helt uden mel, er et godt alternativ til rugbrød og smager ganske fantastisk. Spis det i stedet for en kage, og du har det meget bedre. Kan også bruges som sund snack, når sulten...
  • 3345
Boller grove
Boller grove

En rigtig dejlig bolle, god til ost og marmelade.

  • 3369
Frikadeller af kalkun med chili
Frikadeller af kalkun med chili
Disse frikadeller er asiatisk inspireret, med chili, ingefær og peberfrugt. De har en anderledes spændende smag og falder altid i god jord. Især børn er glade for dem, da de sjældent har set noget...
  • 2866
Gulerodspostej
Gulerodspostej
I vores familie holder vi af postejer i alle afskygninger. De kan spises såvel til frokost som til middag, hvor vi så får lov til at drikke vores yndlings øl til, så kan det næsten ikke blive bedre,...
  • 4926
Broccolitærte med bacon
Broccolitærte med bacon
Denne opskrift er ret hurtig at lave, da den er lavet med en "købe" tærtedej. Har man god tid er det en fordel at lave tærtebunden selv. Vi holder meget af tærter, da de kan varieres i det...
  • 3814
Groft basisbrød
Groft basisbrød

Brødet er lavet med en fordej, processen tager 2 dage. Med lidt god planlægning er det en ren fornøjelse at bage. 

  • 2955
Peberfrugttærte med bacon
Peberfrugttærte med bacon

Jeg elsker tærter i alle afskygningen og laver dem tit og gerne. Når jeg er i gang, er det nemt at lave et par stykker ad gangen, arbejdet er faktisk ikke meget større. 

  • 3218
Citrus Majskage
Citrus Majskage

Dejlig frisk kage, med en god syrlig smag.

  • 3352
Krydderikage "Reception"
Krydderikage "Reception"

Denne kage blev bagt til vores reception, ved udgivelsen af vores fjerde bog ”Økologisk Drivhus” selvforsyning til husbehov, kagen faldt i rigtig god jord.

  • 6807
Aphelstrudel
Aphelstrudel
Denne tærte er et must når vi er på rejse i f.eks Tyskland og Østrig, de er fantastiske til at lave dem, de smager selvfølgelig også forskelligt fra sted til sted. Nogle steder bliver den serveret...
  • 3251
Boller med byg og rug
Boller med byg og rug

 En god og mættende morgenbolle.

 

 

  • 2793
Pandekager "Mors"
Pandekager "Mors"
Pandekagerne er papirs tynde og kan serveres på mange måder. Vi valgte at spise dem med friske rysteribs til. Når og hvis der bliver nogle pandekager til overs, spiser vi dem kolde dagen efter med...
  • 2560
Porrer, farserede med senneps- sauce
Porrer, farserede med senneps- sauce

Farserede porrer er en rigig god vinterret, ligesom den også er meget velegnet til frysning. 

  • 3174